Om oss

Grafiten Industriområde byter ägare och bygger nytt Grafiten Industriområde blickar mot framtiden med tillförsikt. Den nya ägaren, GH8 Holdings AB, genomför en omfattande uppfräschning av lokalerna och det första projektet blev bygget av en 2550 kvadratmeter stor anläggning till Ahlsell, som samtidigt har fått ett ytterst attraktivt läge i Trollhättan.

GH8 Holdings gjorde entré på den svenska fastighetsmarknaden 2005 och förfogar över fastigheter i Vänersborg samt Torslanda. Från september 2016 äger man också över 15 000 kvadratmeter av de lokaler som återfinns på Grafiten Industriområde. Lindab, Autocom och Byggmax Ahlsell Sverige AB är några av de många kunderna idag. Genom att fortsätta utveckla området är ambitionen att hyresgästerna ska bli ännu fler.

I slutet av februari 2017 påbörjades bygget av Ahlsells nya hemvist, belägen alldeles utmed E45:an och specialkonstruerad helt enligt Ahlsells egna önskemål och behov. Arbetet stod klart den 1 januari 2018, och det finns även utrymme för andra företag att etablera sig med samma fördelaktiga läge. – Ahlsell är en av våra största kunder och det känns fantastiskt att få börja 2017 med ett byggprojekt som kommer att göra stor skillnad för deras verksamhet. Det här är också startskottet för en rad spännande utvecklingsprojekt under de kommande åren, säger Ulf Nilsson på JNP förvaltning, som förvaltar fastigheterna åt GH8 Holdings AB.

Parallellt pågår också en omprofilering av området, som framöver kommer att marknadsföras som grafiten.se. Grafiten är en fantastisk plats och det är vår avsikt att driva den här verksamheten på ett professionellt sätt. Det finns redan många potentiella kunder som knackar på dörren och vi är naturligtvis öppna för affärer, vare sig det handlar om att bygga nya lokaler eller utveckla de befintliga, menar Ulf Nilsson.

Kontakt: Ulf Nilsson, VD  JNP Förvaltning
 0704-20 34 81
ulf@jnp.nu eller ulf@grafiten.se

Om Grafiten Industriområde: Grafiten Industriområde är ett företagskluster beläget i de nordöstra delarna av Trollhättan. Här återfinns bland annat verksamheter som specialiserar sig inom logistik, teknik och tillverkningsindustrin. GH8 Holdings AB äger, sedan september 2016, ungefär 15 000 kvadratmeter av de lokaler som ryms i området.